Expartneři Erbová a Gulaši: Do akce jde právník, hraje se o miliony!

Vlaďka Erbová a Michal Gulaši 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. února 2020 11:54

Vlaďka Erbová a Michal Gulaši se – zdá se – nerozešli v dobrém. Hokejista si podle nejnovějších informací najal právníka, protože se v rámci vypořádání hraje o miliony. Kde jsou peníze uloženy?

Z jednoho důvodu nejspíš Vlaďka Erbová nebude vzpomínat na minulý rok v dobrém – rozpadl se jí vztah. Rozešla se totiž se svým partnerem Michalem Gulašim, se kterým žila ještě v první polovině. Od jejich rozchodu už uplynulo několik měsíců, přesto se podle všeho ještě úplně nevyrovnali.

V době, kdy jejich láska jenom kvetla, společně udělali velkou investici. V Mostě, odkud modelka pochází, a sousedním Litvínově koupili dohromady sedm bytů za několik milionů korun. Právě ty jsou nyní předmětem sporu.

Podle informací webu expres.cz si hokejový obránce najal právníka, s jehož pomocí chce celou záležitost vyřešit. Původně to přitom vypadalo, že se bývalí partneři dohodnou bez zásahu cizích osob.

Zmíněný server uvádí, že za byty pár zaplatil 2,6 milionu korun, dnes je ale jejich hodnota mnohem vyšší. K tomu, aby se modelka a sportovec mezi sebou vypořádali bude nejprve nutné udělat nový odhad hodnoty nemovitostí.

Témata: Vlaďka Erbová Michal Gulaši