Ivana Gottová v mdlobách: Na Bertramce trnuli hrůzou!

Dominika Gottová, Ivana Gottová a Lucie Kovaříková 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. února 2020 9:26 | Aktualizováno: 21. února 2020 22:39

Ivana Gottová musela být zaskočena, když se včera dozvěděla o tom, že Dominika Gottová pořádá tiskovou konferenci. Překvapit jí ovšem mohl i obsah sdělení. Co by mohlo vdovu zaujmout?

Dominika Gottová včera naprosto nečekaně uspořádala tiskovou konferenci v centru Prahy, kde se vyjádřila ke své nynější životní situaci. Její výstup poměrně dost rozzlobil manžela Tima Tolkkiho, který jí vzkázal, že má právníka a jasné požadavky. Jak reagovali na Bertramce?

Vdova Ivana Gottová nijak neskrývala překvapení z pondělního dění. „O aktivitách Dominiky nemá paní Gottová žádné informace, tedy ani o dnešním setkání s novináři,“ řekla již včera webu extra.cz rodinná mluvčí Aneta Stolzová.

Manželka legendárního zpěváka Karla Gotta (†80) ale mohla být překvapena příjemně. Dominika totiž na místě jasně deklarovala, že by ráda spolupracovala na zachování odkazu svého otce, o což se pochopitelně snaží i Ivana.

„Jsem připravena se účastnit vzpomínkových akcí na mého tátu, stejně tak se ráda zapojím do projektů spojených s jeho jménem. Budou-li jejich pořadatelé chtít. Uvědomuji si, že nesu otcovu tvář a jeho geny, a uvědomuji si, jak je na mne ze strany veřejnosti nahlíženo,“ prohlásila nejstarší dcera Slavíka.

Témata: Ivana Gottová Dominika Gottová