Krampol si zoufá: Zákaz návštěv manželky! Stalo se jí něco hrozného!

Hana Krampolová s mužem 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. února 2020 8:24 | Aktualizováno: 18. února 2020 11:01

Historie se opakuje... Manželka oblíbeného herce a moderátora Hana Krampolová si znovu přivodila vážný úraz. Navíc ji v léčebně nemůže navštívit její muž. Co přesně se stalo?

Haně Krampolové se nedaří zbavit vlekoucích se potíží. Už loni strávila manželka známého baviče několik měsíců po léčebnách, pak byla sice propuštěna, ale koncem roku skončila opět v péči odborníků. Aby toho nebylo málo, v areálu léčebny v Bohnicích upadla a ublížila si.

Informaci potvrdil její manžel Jiří Krampol. „Ano, Hanička si zlomila stydkou kost. Podrobnosti neznám, je zákaz návštěv,“ prozradil webu blesk.cz. Během posledních let jde o její už třetí zlomeninu, předtím si poranilo nohu a rameno.

Podle známého herce a moderátora tentokrát lékaři neřeší problém operačním zákrokem, jako tomu bylo v případě předchozích úrazů. Hance Krampolové naordinovali nekompromisní pobyt na lůžku, který je všestranně prospěšný.

Manželka Krampola je totiž v léčebně za účelem odvykací léčby, protože nadměrně kouřila. Navíc má vředy, který cigarety rozhodně škodí.

Témata: Hana Krampolová Jiří Krampol