Berenika Kohoutová ukázala dceru: První slova novopečené maminky!

Berenika Kohoutová ukázala dceru Lolu 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. února 2020 18:42

Berenika Kohoutová o víkendu oznámila, že se stala maminkou. Fanouškům pouze naznačila pohlaví a jméno miminka, do detailů ale příliš nezacházela. Jaká byla první slova herečky a zpěvačky po porodu?

Dočkala se! Jak vás stars24.cz včera informoval, Berenika Kohoutová se minulý týden stala maminkou. S přítelem, kterým je reklamní textař Kryštof Kubín, přivítali na světě svého prvního potomka.

Sympatická herečka a zpěvačka se na svém instagramovém profilu pochlubila pouze fotografií miminka a v pozadí tzv. příběhu nechala hrát písničku Lola od Jiřího Korna. Z toho se dá usuzovat, že novorozené dceři dala právě toto netradiční jméno. Jinak ale nenapsala ani čárku.

První vyjádření, které po porodu poskytla, není nikterak obsáhlé. Do žádných velkých podrobností Berenika nezacházela. „Moc vám děkuji za gratulace. Teď zatím mluvit nechci. Ale čtenářům děkuji za přání i za klid,“ řekla webu extra.cz.

Kohoutová těhotenství potvrdila v září, když se kolem tohoto tématu točila její návštěva v Show Jana Krause. Už zhruba před měsícem jí lidé předčasně gratulovali k narození dítěte. Na svět ale přišlo až v těchto dnech.

Témata: Berenika Kohoutová