Dominika Gottová, tiskovka a DRAMA s Timem Tolkkim: Uviděla ho a dala se na útěk!

Karel Gott s dcerami a manželkou Ivanou 8

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. února 2020 17:55

Dominika Gottová dnes překvapivě uspořádala tiskovou konferenci, na které se chtěla vyjádřit k dění posledních týdnů. Setkání s novináři ale skončilo dramaticky, protože se dostavil její manžel Timo Tolkki.

„Dcera zesnulého zpěváka Karla Gotta Dominika Gottová učiní prohlášení ke své životní situaci po návratu do ČR a také k tomu, jakým způsobem se chce věnovat odkazu svého otce.“ Těmito slovy lákala nejstarší dcera legendárního zpěváka na dnešní tiskovou konferenci v centru Prahy.

Mluvit začala krátce po čtvrté hodině. „Zdůrazňuji, že z mé strany trvám na rozvodu s ním a již celou situaci řeším s finskou ambasádou tady v Praze. Neplánuji zde s manželem bydlet, ani s ním žít. Chci si žít vlastní, nový život,“ potvrdila dle webu blesk.cz.

Vrátila se i ke společně strávenému večeru s Timem ve čtvrtek. „Není pravda, že obnovujeme náš vztah, jak manžel v některých médiích tvrdí. Je to strašná lež! Nevracím se k manželovi, chci žít nový život a věřím, že se mi podaří najít v Česku to, co jsem ve Finsku nikdy nenašla,“ konstatovala Gottová. 

„Jsem připravena nést, spolu s dalšími členy rodiny, krásný odkaz, který zde můj otec zanechal. Jsem připravena se účastnit vzpomínkových akcí na mého tátu, stejně tak se ráda zapojím do projektů spojených s jeho jménem. Budou-li jejich pořadatelé chtít. Uvědomuji si, že nesu otcovu tvář a jeho geny a uvědomuji si, jak je na mne ze strany veřejnosti nahlíženo,“ prohlásila také Dominika.

Kromě novinářů se na místo nečekaně dostavil také Tolkki, který chtěl podle očitých svědků manželku konfrontovat. Gottová ale po přečtení připraveného prohlášení vzala nohy na ramena a z místa utekla. 

Témata: Dominika Gottová Timo Tolkki