Ewa Farna zmátla fanoušky: Čeká druhé dítě?!

Ewa Farna 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. února 2020 19:05

Ewa Farna na svatého Valentýna pořádně zmátla všechny své fanoušky. Na sociální síti totiž zveřejnila fotografii, kterou si mnoho lidí vyložilo po svém. Opravdu čeká zpěvačka druhé dítě?

Loni v červnu se Ewa Farna stala maminkou, s manželem Martinem Chobotem přivítali na světě syna Artura. Podle některých lidí před pár dny možná naznačovala, že by se chlapec mohl brzy dočkat sourozence. 

Není tedy divu, že některé fanoušky zaskočilo, když se na jejím instagramovém profilu objevila fotografie, na které má oblíbená zpěvačka těhotenské bříško. V komentářích se hned začaly ve velkém objevovat gratulace. 

Pozorní lidé si však všimli hashtagu #oneyearago, kterým Ewa naznačovala, že jde o archivní fotografii z loňského roku z doby, kdy byla s prvorozeným synem těhotná. Snímek doplnila zajímavým vzkazem.

„Jsem obrovsky šťastná, ne kvůli slávě či penězům, ale díky lásce, které dávám naprostou přednost před vším ostatním. A nikdy jsem nelitovala. Právě lásku Vám všem přeju, má různé podoby. Oslavujme ji každodenně,“ napsala na sociální síti. 

Témata: Ewa Farna