Řepka a Kristelová tři roky spolu: Dojemné vyznání lásky!

Kateřina Kristelová a Tomáš Řepka 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. února 2020 16:22

Tento týden byl sice svatý Valentýn, Tomáš Řepka a Kateřina Kristelová však měli jiný důvod, proč si navzájem vyznat lásku. Někdejší úspěšný fotbalista na výročí vztahu nezapomněl.

Tomáš Řepka má v posledních týdnech spoustu důvodů k radosti. Především ho počátkem roku propustili z plzeňské věznic, a tak mohl v těchto dnech strávit výročí vztahu s přítelkyní Kateřinou Kristelovou na svobodě. Dojemné vyznání lásky jí dozajista řekl osobně, ale publikoval ho i na sociální síti.

„Tři roky jsem s někým, kdo je mi oporou, kdo si mě váží a respektuje mě. Vybudovali jsme si betonový kryt proti všemu a všem. To vám dá vztah, který se pozná hlavně, když je vám zle. A taky je to jediná věc, která vám umožní přežít,“ napsal bývalý fotbalista na svém instagramovém profilu. 

Část vzkazu věnoval i lidem, kteří se - stejně jako on - dostali do tíživé životní situace tím, že porušili zákon. „Zdravím všechny bratry, co vyšli z výkonu trestu, ty, co jsou tam, i ty, co se tam chystají!“ dodal Řepka.

On sám už se do vězení vrátit nechce, a tak si snaží najít nějaké zaměstnání. Jak už vás stars24.cz informoval, plánuje pořádání dvouhodinových motivačních besed, na kterých chce vyprávět svůj životní příběh.

Témata: Tomáš Řepka Kateřina Kristelová