Berenika Kohoutová PORODILA! Dítěti dala krásné a netradiční jméno!

Berenika Kohoutová 8

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. února 2020 15:48

Berenika Kohoutová se stala maminkou! Oblíbená herečka a zpěvačka a její přítel Kryštof přivítali na světě prvního potomka. Dítěti dali krasné a velice netradiční jméno.

V září Berenika Kohoutová v Show Jana Krause přiznala, že je těhotná a čeká prvního potomka. Už zhruba před měsícem jí lidé předčasně gratulovali k narození dítěte. Na svět ale přišlo až v těchto dnech.

Sympatická herečka a zpěvačka se dnes na svém instagramovém profilu pochlubila fotografií miminka a v pozadí tzv. příběhu nechala hrát písničku Lola od Jiřího Korna. Z toho se dá usuzovat, že novorozené dceři dala právě toto netradiční jméno.

Otcem dítěte je její nynější partner, reklamní textař Kryštof Kubín, se kterým to dalo dohromady po rozpadu nevydařeného manželství s filmovým producentem Pavlem Čechákem.

Kohoutová už dříve neznačila, že u jednoho dítěte nejspíš nezůstane. „Teď budu ráda, když bude to jedno a potom se uvidí. Ale asi bych nechtěla jedináčka. Myslím si, že je fajn, když mají lidi sourozence, a když jsou rodiny větší, takže uvidíme do budoucna. Ale u toho prvního dítěte bych nechtěla skončit,“ přiznala nastávající maminka serveru idnes.cz.

Témata: Berenika Kohoutová