Timo Tolkki a Dominika Gottová: VYSPALI SE SPOLU?

Karel Gott s dcerami a manželem Dominiky Timem 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. února 2020 10:01 | Aktualizováno: 16. února 2020 18:44

Vypadalo to, že Dominika Gottová a Timo Tolkki konečně našli společnou řeč ohledně rozvodu, pak spolu ale nečekaně strávili večer. Dcera Karla Gotta tvrdí, že na ní hudebník dorážel. Jaká byla jeho reakce?

Podle svých slov se Timo Tolkki tento týden definitivně vzdal naděje, že manželku přesvědčí, aby mu dala ještě jednu šanci, Dominika Gottová zase řešila věci týkající se rozchodu. Pak se ale ve čtvrtek večer nečekaně setkali a nakonec společně strávili noc v jednom pokoji. Co se tam dělo?

Webu blesk.cz se měla nejstarší dcera Karla Gotta svěřit, že po ní finský hudebník navzdory všemu, co bylo v posledních dnech avizováno, chtěl sex. Metalista ale tvrdí něco docela jiného.

„Neměl jsem sex s Dominikou už tři roky, ona už nechce sex s nikým. Skončila se sexem nadobro, měla ho hodně. Já s ní spát už ale také nechci, nevzrušuje mě. Beru ji jako kamarádku,“ vysvětlil serveru expres.cz.

Tolkki navíc zopakoval, že je smířen také s tím, že dojde na rozvod. „Tohle manželství prostě skončilo a měli bychom začít nové životy,“ dodal.

Témata: Timo Tolkki Dominika Gottová