Dominika Gottová a Timo Tolkki: Zvrat, který nikdo nečekal!

Dominika Gottová 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. února 2020 16:12 | Aktualizováno: 16. února 2020 22:28

Kolem Dominiky Gottové a Tima Tolkkiho došlo tento týden k jednomu zvratu, který nikdo nečekal. Tvrdohlavý Fin konečně ustoupil a smířil se s tím, že rozvod neobrátí. Ve čtvrtek večer se však stalo něco překvapivého.

Čert aby se v nich vyznal… Tento týden to vypadalo na konec jedné velké lásky. Timo Tolkki rezignoval a přestal s přesvědčováním manželky, aby mu dala ještě jednu šanci. Dominika Gottová zase požádala finské velvyslanectví o pomoc, aby konečně mohla dotáhnout rozvod. Pak se však stalo něco nečekaného.

Finský hudebník a nejstarší dcera Karla Gotta (†80) se ve čtvrtek sešli a společně zamířili v předvečer svatého Valentýna na koncert švédské heavymetalové kapely HammerFall. Návštěvou vystoupení to ovšem neskončilo.

Na závěr večera totiž oba zamířili do hotelu, kde Tolkki v Praze přespává. Došlo snad na intimnosti? Timo tvrdil, že nikoliv. „Přespíme spolu v posteli jako bratr a sestra. Já už bych s ní sex ani nechtěl. Nevzrušuje mě,“ vysvětlil webu expres.cz.

Na závěr naznačil, že není třeba se obávat jedné věci, která často zaznívá. S rozvodem je prý srozuměn a papíry tedy s největší pravděpodobností podepíše. „S Dominikou zůstaneme kamarádi, naše manželství ale skončilo,“ dodal.

Témata: Dominika Gottová Timo Tolkki