Karel Gott a POSLEDNÍ KONCERT? Nové informace

Hrob Karla Gotta 12

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

13. února 2020 17:57

Jak už stars24.cz informoval, koncert Pocta Karlu Gottovi, na kterém se sejdou hvězdy české a slovenské populární hudby, bude 15. prosince v pražské O2 areně. Podobu vzpomínkové akce určil ještě za svého života sám zpěvák.

Gott si podle své manželky uvědomoval, že koncert na jeho památku by měl být pro jeho příznivce uspořádán. "Sdělil svému nejbližšímu týmu i velmi konkrétní představu podoby koncertu. Budeme se snažit jeho přání naplnit," uvedla Ivana Gottová.

Na vzpomínkové akci zazní Gottovy nejznámější a nejúspěšnější písně za doprovodu Bandu Pavla Větrovce. Součástí koncertu bude předání šeku na podporu výzkumu lymfomu a leukémie prováděného na I. interní klinice 1. lékařské fakulty Univerzity Karlovy a Všeobecné fakultní nemocnice v Praze, kde se Gott léčil.

Prodej vstupenek na koncert začne v sobotu 15. února v 10:00. Lístky budou nabízet prodejní sítě Ticketmaster a Ticketportal.

Karel Gott zemřel loni 1. října ve své vile na pražské Bertramce ve věku 80 let. Legenda české populární hudby, která ovlivnila několik generací posluchačů, se léčila s akutní leukemií.

Témata: Karel Gott