Libor Bouček: Konečně bude mít dítě?!

Libor Bouček a Gabriela Bendová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. února 2020 14:22

Libor Bouček už má třetí manželku, potomka se ovšem zatím nedočkal. S nynější ženou Gabrielou se oženil loni v létě, měli tedy už dost času o dítěti popřemýšlet. Co k tomu oblíbený moderátor prozradil?

Libor Bouček oznámil zkraje nového kalendářního roku velkou profesní změnu. Po patnácti letech ukončil věrnou službu rádiu Evropa 2 a od jarních měsíců by se měl pravidelně objevovat každé ráno na televizní obrazovce. Přestupuje totiž do nově vznikající televizní stanice CNN Prima News.

Již loni učinil oblíbený moderátor velký životní krok. V srpnu se na Okoři potřetí oženil, když si vzal modelku Gabrielu Bendovou. Předchozí manželství nevyšla, Bouček tak je v 39 letech stále bezdětný.

Jeho nyní již bývalý kolega Patrik Hezucký se potomka dočkal až v 49 letech, a tak by se dalo říct, že není kam spěchat. Libor ale potvrdil, že v jejich domácnosti je to téma, i když do detailů nechtěl zacházet.

„Mluvíme o tom s manželkou, tudíž není důvod o tom mluvit s někým jiným,“ řekl webu extra.cz, jehož redaktoři se z něj alespoň snažili vypáčit, zdali by chtěl raději holčičku nebo kluka. „Uvidíme,“ ponechal to bez jasné odpovědi.

Témata: Libor Bouček Gabriela Bendová