Anička Slováčková po dojemném vzkazu: Ukázala super sestřičky!

Anna Slováčková s kolegyněmi z Ordinace 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. února 2020 13:45

Je to jen pár dní, co se Anička Slováčková pochlubila dojemným vzkazem od ošetřujících zdravotních sester. Teď fanouškům ukázala fotografii, na které zdravotnice jsou, a označila je za „andílky“.

Anička Slováčková inspiruje mnoho lidí tím, jak statečně bojuje se zákeřnou rakovinou, kterou jí lékaři diagnostikovali před několika měsíci. Na oplátku se jí dostává velké podpory od příbuzných, přátel, fanoušků i zdravotníků.

Právě poslední jmenovaní vědí o jejím zdravotním stavu nejvíc. Dcera slavných rodičů v nich má naštěstí velkou oporu, což dokumentovala příspěvkem na sociální síti. „Když jsou u vás na onkologii nejlepší sestřičky,“ pochvalovala si na instagramu.

Před pár dny se tam pochlubila prosluněným obrázkem a krásným vzkazem, který jí zdravotnice adresovaly. „Usměj se na mě vždy, když ti bude smutno… Měj se ráda!“ napsaly jí sestřičky na papír.

Sama Slováčková se do jejich rolí umí vcítit, což dobře vědí televizní diváci. V jednom seriálu totiž jednu sestřičku hraje. „Posíláme vám pozdravy z natáčení Ordinace. Květa, Radka, Tien. Dnešní kamenická trojka super sester – Charlieho andílci,“ napsala dnes k nově zveřejněné fotografii.

Témata: Anna Slováčková