Tereza Ramba Voříšková: Jméno syna konečně ODHALENO!

Tereza Voříšková porodila 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. února 2020 11:17

Slunce. Tak zprvu říkala svému dítěti Tereza Ramba Voříšková, protože fanouškům nechtěla prozradit pohlaví ani jméno prvního potomka. V těchto dnech ale prosáklo do médií, jak se miminko jmenuje.

V polovině listopadu vás stars24.cz informoval, že Tereza Ramba (za svobodna Voříšková) porodila svého prvního potomka. Tou dobou nebylo známo pohlaví ani jméno dítěte, přestože o samotném zázraku zrození se na sociální síti dlouze rozepsala.

Dítě, které má s manželem Matyášem Rambou, zprvu označovala jako Slunce, z čehož se nedalo usuzovat prakticky vůbec nic. Počátkem ledna ale začalo být jasno alespoň o pohlaví. Hvězda filmu Vlastníci totiž zveřejnila fotografii partnera s miminkem a v doprovodném komentáři psala o klucích.

Server extra.cz teď tvrdí, že se na internetu objevil zdroj, který vyzradil i jméno malého chlapce. Tereza a Matyáš údajně dali synovi nádherné jméno Mikuláš. Jde o křestní jméno řeckého původu, které znamená „vítěz mezi lidmi“.

Je tedy dost dobře možné, že si bude získávat srdce lidí, jako se to daří jeho mamince díky herectví. Za roli v nejnovějším filmu se Ramba dočkala nominace na Českého lva v kategorii Nejlepší ženský herecký výkon v hlavní roli.

Témata: Tereza Voříšková