Anička Slováčková dostala zajímavý vzkaz: Ať jde do háje!

Anna Slováčková 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. února 2020 18:05 | Aktualizováno: 13. února 2020 9:26

Anička Slováčková spoléhá především na podporu příbuzných a nejbližších přátel, potěší jí však i vzkazy od lidí, které třeba tak dobře nezná. Co asi řekne na následující věty od zpěvačky Moniky Absolonové?

Anička Slováčková statečně bojuje s rakovinou a zároveň inspiruje ostatní k tomu, aby včas řešili zdravotní potíže, k čemuž jí pomáhají mediální výstupy. Její rozhovor v internetové televizi, o kterém vás stars24.cz informoval, neunikl ani Monice Absolonové, která na sociální síti zveřejnila zajímavý vzkaz.

Pro nemocnou Aničku má slova obdivu. „Je to statečná mladá slečna a je úžasné, že dokáže takhle otevřeně o své nemoci mluvit. Věřím tomu, že díky svému přístupu to zvládne – a ta svině rakovina půjde do háje,“ napsala oblíbená zpěvačka.

„A to přeju nejen Aničce, ale i Vám všem, kdo se potýkáte s jakoukoliv chorobou. Ať máte čistou mysl a jasný směr a cíl – uzdravení! A držte se!“ vzkázala Absolonová, která ještě připojila osobní vzpomínku na dceru slavných rodičů.

„Pamatuju si ji z koncertu s Felixem jako malou holčičku. A bodejť by ne, když je ročník 1995 a já začala zpívat v roce 1993. Prostě bude zdravá a hotovo,“ dodala.

Témata: Anna Slováčková Monika Absolonová