Krach filmu o Gottovi? Ivana Gottová o ničem neví!

Karel Gott s dcerami a manželkou Ivanou 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. února 2020 14:15

Karel Gott trávil čas v posledních měsících života často před kamerou kvůli životopisnému filmu o sobě. Po jeho smrti ale hrozí, že se projekt nepodaří dokončit tak, jak si on sám představoval. Jak je to možné?

Karel Gott (†80) s režisérkou Olgou Špátovou do posledního dechu pracoval na dokončení všech potřebných záběrů pro dokument o svém životě. Materiálu je mnoho, ale teď hrozí, že nebude možné použít všechno. Nejstarší dcera legendárního zpěváka totiž nečekaně otočila.

Jak vás stars24.cz informoval, Dominika Gottová odmítá dát souhlas s použitím záběrů, na kterých se objevuje. Natočit se je podařilo při letním rodinném setkání na Bertramce. Dominika to zdůvodnila svým vzhledem, s filmařkou se však údajně chce ještě sejít.

Třeba vdova po Mistrovi ale prý o ničem neví. „Dominika o svém záměru neúčinkovat v dokumentárním filmu o Karlu Gottovi neinformovala ani Ivanu Gottovou, ani režisérku Olgu Špátovou,“ řekla webu cas.sk mluvčí Aneta Stolzová.

Na Bertrmace proto nechtějí dělat ukvapené závěry. „Nejdřív si počkáme na osobní reakci Dominiky. Až potom k celé věci zaujmeme postoj,“ dodala. Tak uvidíme, jak to nakonec se životopisným filmem dopadne.

Témata: Ivana Gottová Karel Gott Dominika Gottová