Tolkki po konci s Dominikou rychle obrátil: Mladá milenka?

Timo Tolkki 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. února 2020 12:32 | Aktualizováno: 12. února 2020 17:04

Timo Tolkki se vzdal naděje, že přesvědčí manželku Dominiku, aby mu dala ještě jednu šanci. Prakticky hned obrátil pozornost jinam a začal vyprávět o mladší milence. Opravdu nějaká existuje?

Dominika Gottová si podle všeho konečně může oddechnout. Její manžel Timo Tolkki se podle svých slov smířil s tím, že je mezi nimi konec, ačkoliv přijel do Česka se záměrem ji přesvědčit, aby mu dala ještě jednu šanci. Alespoň se teď ale může bez výčitek porozhlédnout po jiné ženě.

Fin dokonce naznačil, jak by si ji představoval. Na další Česku to moc nevypadá. „Chtěl bych aby byla mladší než já. Tak 20 až 25 let maximálně. Aby měla dlouhé černé vlasy. Líbí se mi dívky z Latinské Ameriky, takže mohla by vypadat nějak tak,“ prozradil webu expres.cz.

Rozpadající se manželství s nejstarší dcerou legendárního zpěváka Karla Gotta (†80) bylo už Tolkkiho druhé. S první manželkou, která pochází stejně jako on z Finska, má dokonce dceru Ninu, která však nežije moc spořádaným životem.

Tima samozřejmě zajímalo, zdali se do hledání nového partnera pustí i Dominika. Dočkal se od ní jasné odpovědi. „Ujistila mě, že nikoho nemá a že ani nikoho nechce,“ svěřil se zkrachovalý hudebník.

Témata: Timo Tolkki Dominika Gottová