Agáta Prachařová: Tímhle odradila všechny nápadníky!

Agáta Prachařová s přítelem Zdeňkem 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. února 2020 10:41

Agáta Prachařová je opět nezadaná. Po rozpadu manželství si sice našla nového přítele, ale včera potvrdila rozchod. S čím by měli být srozuměni všichni další nápadníci?

Agáta Prachařová potvrdila, že se s manželem Jakubem budou rozvádět, i když to stále ještě není úplně na pořadu dne. Kvůli novému partnerovi to ale nebude. Zkraje nového roku s ním sice byla na exotické dovolené v Thajsku, pak se ale něco stalo. Podnikatel Zdeněk se s ní přestal objevovat na fotkách.

Ona přesto ještě před pár dny tvrdila, že jsou nadále spolu, i když už to spoustě lidí začínalo být podezřelé. Dvojnásobná maminka nakonec kápla božskou a rozchod přiznala, protože by stejně dříve nebo později vyšlo najevo, že nás jen tahá za nos.

Údajně se rozešli jako kamarádi, ale Prachařová naznačila, že to s ní žádný nový nápadník nebude mít jednoduché. Vysvětlila totiž, že důvodem k rozchodu byl nedostatek času na partnera, protože děti mají pochopitelně přednost. To bude ale nejspíš problematické vždycky.

„Jako máma, což jsem v první řadě, nemám tolik volného času, kolik bych na vybudování fungujícího vztahu potřebovala, a tak mi nezbylo, než ten se Zdeňkem ukončit,“ svěřila se serveru blesk.cz.

Témata: Agáta Hanychová