Eva Pilarová opět v nemocnici: Nemůže téměř vůbec nic!

Eva Pilarová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. února 2020 10:05

Legendární Evu Pilarovou zase trápí zdravotní potíže. Osmdesátiletá zpěvačka po pár týdnech opět skončila v nemocnici. Proč vyhledala pomoc lékařů tentokrát?

O přetrvávajících zdravotních potížích Evy Pilarové vás stars24.cz informoval naposledy zhruba před měsícem. Zkraje ledna oznámili organizátoři, že se kvůli nim nezúčastní Česko-Slovenského plesu v Obecním domě. Dokonce musela být hospitalizována v nemocnici.

Legendární zpěvačka tehdy skončila na kapačkách. Podle slov manžela Jana Kolomazníka byla po lécích na ledviny nejspíš dehydratovaná. Právě zmíněný orgán několikanásobnou Slavici zlobí dlouhodobě. Po pouhých několika týdnech je totiž opět v péči lékařů.

Podle informací webu blesk.cz znovu leží na klinice nefrologie Všeobecné fakultní nemocnice na Karlově náměstí v Praze. Situace má být o to horší, že je upoutána na lůžko, nemůže chodit ani sedět. Mohou za to otoky nohou.

Včera si tak Pilarová nemohla převzít Cenu města Brna za rok 2019, která jí byla udělena. Ocenění za ní v jihomoravské metropoli, odkud zpěvačka pochází, převzala její sestřenice Helena Štefanová.

Témata: Eva Pilarová