Vít Starý z Mandrage: Kapela mu odmítá pomoct?

Skupina Mandrage ukončovala své 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. února 2020 8:51

Populární česká kapela Mandrage nedávno ukončila činnost kvůli problém zpěváka Víti Starého, který si prý prochází těžším obdobím. Vypadá to ale, že nikdo z kamarádů mu nechce pomoct.

Fanoušky kapely Mandrage i po ukončení její činnosti dál zajímá osud zpěváka Víti Starého, jehož osobní problémy celou záležitost výrazně ovlivnily. Už slova kytarista Josefa Bolana zněla dost podivně, protože vlastně naznačoval, že frontmanovi deset let nikdo nepomohl. Změní členové formace přístup?

Slova baskytaristy naznačují, že nikoliv. „Prosím vás, děkujeme, ale myslím, že bude teď na něm, aby si pomohl,“ řekl jasně v rozhovoru pro server tn.cz. Nijak zvlášť ho prý netrápí ani reakce fanoušků kapely.

„Přisadit si k něčemu zlému pod rouškou anonymity sociálních sítí je dnes velmi populární a moderní. Je to neštěstí těch, kteří se takhle vyjadřují. Mají na to ale samozřejmě právo. Nás to ale moc netrápí. Plýtváte energií,“ vzkázal Michal Faitl.

Minulý týden se objevily informace, podle kterých už Starý něco dělat začal, konkrétně měl nastoupit na léčení. Kytarista Bolan to však označil za „lži, výmysly nebo domněnky“.

Témata: skupina Mandrage