Tomáš Řepka hlásí nástup do práce: Tohle bude na svobodě dělat!

Tomáš Řepka 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. února 2020 14:14

Během pobytu ve vězení se věnoval pekařskému řemeslu, po návratu na svobodu se Tomáš Řepka rozhlíží jinde. Nyní už začíná být jasné, co bude po propuštění z věznice dělat.

Už měsíc je Tomáš Řepka venku z vězení a všichni doufají, že i na svobodě se bude projevovat jako napravený hříšník. Dobrý způsob, jak to všem dokázat, je najít si nějaké zaměstnání. Něco takového už se začíná rýsovat.

Po zadání adresy tomasrepka.com do prohlížeče na vás vyskočí webové stránky, které propagují motivační besedy s někdejším úspěšným fotbalistou. Trvat mají dvě hodiny, z toho 90 minut samotná beseda a zbylých 30 následná autogramiáda. Určeny jsou pro školy, sportovní kluby, výchovná a nápravná zařízení i širokou veřejnost.

„Tomáš chce svým příběhem motivovat a inspirovat, ať již jde o zdolávání překážek osobních nebo životních. Nejde o teoretické filozofování, ale o silný životní příběh,“ píše se na webu. Řepkovy životní osudy by prý mohly být námětem na film nebo román.

Řepka už dříve deklaroval, že se v poslední době změnil. „Musím říct, že na pravou cestu mě přivedla moje přítelkyně, která mě na tuhle správnou cestu přivedla. Já jsem zjistil, že to jsou velmi důležitý věci pro život a pro mě. Strašně mi pomohly a mně se i lidsky ulevilo, takže je potřeba za všechno děkovat a je potřeba se i omluvit,“ prohlásil.

Témata: Tomáš Řepka