Timo Tolkki se mnou strávil noc… Byl Gottové zase nevěrný?!

Timo Tolkki 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. února 2020 10:38 | Aktualizováno: 11. února 2020 18:17

Timo Tolkki má zase jednou co vysvětlovat své manželce Dominice, o jejíž srdce zatím marně bojuje. Na internetu se totiž přihlásila žena, se kterou měl prý strávit noc. Co na to říká finský hudebník?

Tima Tolkkiho opustila manželka Dominika Gottová, kterou se teď v Praze snaží přesvědčit, aby mu dala ještě šanci, i z toho důvodu, že přinejmenším flirtoval s jinými ženami. A možná si s tím tak úplně nedal pokoj ani v Česku, kde otravuje svou přítomností už několik dní.

Na sociální síti se údajně objevila osoba, která se hlásí k románku s perverzním Finem. On sám o celé záležitosti informoval na svém facebookovém profilu. „Jedna osoba, která si říká Jarka Kävi, zveřejnila, že jsme spolu strávili noc. Je to lež!“ ohradil se.

Hudebník má dokonce teorii, podle které žena s tímto jménem vlastně ani neexistuje. „Jedná se o falešný profil s pouze jedním obrázkem a se čtyřmi přáteli. Neměl jsem toho člověka ani v přátelích, nikoho s tímto jménem ani neznám,“ čertí se Timo, kterému fáma z internetu zasáhla do zcela reálného života.

Někdo se k němu totiž obrátil zády. „Můj nejlepší přítel se radši rozhodl věřit této osobě než mně. Ztratil jsem tedy osobu, kterou jsem považoval za svého přítele. Myslím tím skutečného přítele,“ prozradil Tolkki webu expres.cz. Identitu kamaráda ale sdělit odmítl.

Témata: Timo Tolkki Dominika Gottová