Slovensko se směje Česku! Naše slavná herečka se postarala o VEŘEJNOU OSTUDU!

Za tyto šaty schytala Marika Šoposká pořádnou kritiku 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

10. února 2020 11:47 | Aktualizováno: 11. února 2020 19:34

Herečka Marika Šoposká je Slovensku pro smích. Tamní média ji zmiňují v souvislosti s Česko-Slovenským plesem, kde podle nich působila jako přešlap večera.

Server Topky.sk upozornil, že ples je prestižní akcí, na kterou každoročně dorazí největší hvězdy z obou zemí. Očekávalo se proto, že se hosté na tuto příležitost vymódí.

Známá herečka Marika Šoposká ale podle serveru neměla nejšťastnější výběr. "Její šaty byly absolutně největším přešlapem večera!" uvedl server s tím, že se dopustila pořádného faux pas.

Známé Češky a Slovenky se přitom na těchto prestižních akcích vždy předbíhají v tom, která bude pomyslnou královnou večera, a proto si na výběru svého oblečení dávají opravdu záležet.

"Marika Šoposká to však se svými šaty nevychytala. Sáhla totiž po zvláštním modelu máslové barvy, který absolutně nelichotil její barvě pleti. Vypadala mdle. Navíc střih šatů působil, jako by se na plese ocitla omylem. Nevýrazný kousek by se mnohem víc hodil na letní večerní párty nebo jako župan či noční košile do postele. Světlé šaty z lehkého materiálu působily absolutně nehonosně, dokonce zpod tenké látky brunetce prosvítala podprsenka. No zkrátka, vše špatně," uvedl server.

Jeho názor podtrhla i známá módní návrhářka Andrea Koreňová. "Nešťastná volba na takovou honosnou událost. Příliš ležérní, materiál obyčejný, vzhled jako noční košile. Šaty působí levně a navíc jsou průsvitné. Když už dáma přece jen zvolila tyto šaty, mohla je pozvednout alespoň výraznou zlatou kabelkou, přehodit si přes ně nějakou kožešinovou štolu. Takto to vypadá jako babiččino negližé z 30. let," uvedla.

Témata: Marika Šoposká