Přiznání Ewy Farne: Na popularitě jí nezáleží!

Ewa Farna 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. února 2020 11:22

Popularita je pro mnoho hudebníků nutné zlo, které jde ruku v ruce s jejich profesí. Jak to má zpěvačka Ewa Farna? Na sociální síti, kde ji sledují statisíce lidí, prozradila svůj poměrně překvapivý názor.

Ewa Farna bezpochyby patří k nejpopulárnějším českým zpěvačkám, o čemž svědčí umístění v nejrůznějších hudebních anketách či počty sledujících na sociálních sítích. Právě na jedné z nich se ale svěřila, že na popularitě a přízni fanoušků, která je vždy vachrlatá, jí tak úplně nezáleží. Nikdo přitom nepochybuje o tom, že je jí příjemná.

Maminka malého Artura se v poslední době snaží o jistý druh osvěty, o čemž vás stars24.cz již informoval. Možná i proto Ewa na instagramovém profilu ocitovala následující slova: „Když virtuální oblíbenost zmizí, přijde zcela reálná depka.“

„Jsem dost dobrá? Jsem dost zajímavá? Dost hubená? Dost hezká? S těmito otázkami se každodenně pere velká spousta mladých lidí. Je třeba jim sdělit, že naši hodnotu jako člověka opravdu neurčuje oblíbenost u ostatních,“ vzkázala fanouškům.

Kdyby byla popularita měřítkem hodnoty lidí, mohla by si Farna vyskakovat. Na zmiňovaném Instagramu ji sleduje téměř půl milionu lidí. Je však dobře, že se oblíbená zpěvačka slávě nijak zvlášť nepoddává.

Témata: Ewa Farna