Timo Tolkki si našel kamaráda: Víme, kdo to je!

Timo Tolkki 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. února 2020 9:26

Timo Tolkki se v Česku stále rozkoukává a nemá to tu vůbec jednoduché. Už si postěžoval, že s Čechy moc dobře nevychází. Přesto se mu podařilo si tu najít kamaráda. Kdo to je?

Timo Tolkki dorazil před časem do Prahy se záměrem přesvědčit manželku Dominiku Gottovou, aby mu dala ještě jednu poslední šanci. Spíš ale dělá potíže nejen jí, ale také vdově Ivaně Gottové. Právě proto se nejspíš v Česku setkává s nepříjemnými reakcemi lidí.

Však už si také Fin postěžoval, že na něj v metru někteří lidé zírají opravdu zle, jako by mu prý říkali, ať jde okamžitě pryč. On si myslí, že se mu to děje kvůli Karlu Gottovi. Přesto se mu tady podařilo najít si nějaké přátele.

Web expres.cz zjistil, že hudebníkovi dělá často společnost chlápek v kožené bundě s kabelkou. O koho se jedná? „Je to můj manažer Eric. Je to Američan, ale žije v Česku. Stará se o mě skvěle, mám od něj zajištěný full service,“ prozradil serveru Tolkki.

Právě Eric zajistil Timovi místo v nahrávacím studiu, kde by měl nahrát připravovanou desku. Dokonce mu sehnal i spolupracovníky, kteří budou na nahrávce hrát na další nástroje. Hotovo má být někdy na přelomu únoru a března. Tak uvidíme…

Témata: Timo Tolkki