Markéta Konvičková září štěstím: Bude se vdávat!

Markéta Konvičková s partnerem 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. února 2020 20:36

Další slavná Češka se bude vdávat. Po oblíbené herečce Sandře Novákové oznámila zásnuby také sympatická zpěvačka Markéta Konvičková. S partnerem je šestým rokem.

V loňském roce Markéta Konvičková všechny vyděsila informací, že u ní lékaři objevili nádor, který se naštěstí ukázal být nezhoubný. Po několika týdnech nového kalendářního roku ale fanoušky potěšila dobrou zprávou.

Kdo si otevře její instagramový profil, tomu asi hned dojde, o čem je řeč. Sympatická zpěvačka na něm dnes večer zveřejnila fotografii, na které se drží za ruce s partnerem. Prsteníček její levé ruky zdobí nový šperk.

„8.2.2020. Řekla jsem ANO! Důležité je, jaké máš životní priority a jak silné pilíře stavíš. My je společně budujeme s Rendou už šestým rokem a strašně se těším, že budu moci strávit zbytek života po tvém boku,“ napsala Konvičková na sociální síti.

Markétě ihned začaly chodit gratulace k velkému životnímu kroku. Někdejší účastnice SuperStar tak napodobila herečku Sandru Novákovou, která tento týden rovněž oznámila zásnuby. 

Témata: Markéta Konvičková