Dominika Gottová vzdoruje: Tohle by tátovi do očí neřekla!

Karel Gott s dcerami 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. února 2020 16:22

Dominika Gottová udělala něco, čím by svému tatínkovi rozhodně neudělala radost. Ještě když byl Karel Gott naživu, s nejstarší dcerou se na něčem dohodli. Dominika ale nehodlá domluvu respektovat.

Karel Gott (†80) v posledních měsících života věnoval velké úsilí tomu, aby se podařilo dokončit dlouho připravovaný dokument, který natáčela Olga Špátová. Mistrovým přáním bylo, aby se v něm objevila i nejstarší dcera. S tím ale byly od začátku problémy.

Dominika Gottová zprvu odmítala před kamerou vystoupit a vymlouvala se na vzhled. Jenže vše změnila rodinná oslava 80. narozenin legendárního zpěváka. Jeho dcera se stala obětí rafinované lsti, na místě se totiž překvapivě objevil filmový štáb. 

„Chápala jsem, že v dokumentu by měl táta rád všechny dcery, takže jsem to nechtěla pokazit, ačkoliv jsem se na vystupování před kamerou necítila. Zpětně toho nelituji, ale je to taková hořká vzpomínka,“ vysvětlila tehdy serveru ahaonline.cz.

Teď si ale zase vše rozmyslela. Tvrdí to alespoň web blesk.cz, který uvádí, že Dominika odmítla podepsat souhlas se zařazením záběrů, na kterých se objevuje. Zdůvodnit to opět měla vzhledem.

Témata: Dominika Gottová Karel Gott Olga Špátová