Veronika Kopřivová úplně skoncovala s Jágrem: Tady je důkaz!

Veronika Kopřivová a Jaromír Jágr 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. února 2020 14:29

Od rozchodu Veroniky Kopřivové s Jaromírem Jágrem už uplynulo několik měsíců, až teď ale modelka vyřešila poslední věc, která je spojovala. Čím se kráska definitivně zbavila vazby na hokejovou legendu?

Brzy to bude rok, co vyšlo najevo, že modelka Veronika Kopřivová a legendární hokejista Jaromír Jágr už netvoří pár. Přesto je donedávna spojovala jedna věc. Sympatická blondýnka tomu učinila přítrž. 

Podle webu sedmicka.tyden.cz si začátkem ledna změnila trvalé bydliště, které dosud měla ve středočeském Kladně, které je neodmyslitelně spjato právě s osobou Jágra. Nově se přihlásila na Praze 6. 

Jinak Kopřivová hodila hokejovou legendu za hlavu už dávno. Zatímco Jaromír je navzdory zájmu mnoha žen nadále nezadaný, Veronika už si našla nového přítele, kolegu Miroslava Dubovického. Věří ovšem, že láska si znovu najde i jejího slavného expartnera. 

„Jaromír si musí asi udělat pořádek ve svém životě. Doufám, že potká nějakou, která to s ním bude myslet dobře, bude ho opečovávat a s kterou bude opravdu šťastnej,“ řekla loni v říjnu Top Staru. 

Témata: Veronika Kopřivová Jaromír Jágr