Politováníhodné rozhodnutí Jiřího Krampola: Opravdu to udělal?

Jiří Krampol, herec a moderátor 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. února 2020 10:53 | Aktualizováno: 10. února 2020 17:00

Jiří Krampol je už zhruba rok v politování hodné situaci. Místo klidného důchodu se trápí kvůli všemožným potížím manželky Hanky. Příběh páru sledují i na Slovensku, kde médiím neunikla nečekaná zpráva z tohoto týdne. Opravdu to herec udělal?

Tento týden se v médiích objevila informace, že Jiří Krampol nechal svou nemocnou ženu částečně zbavit svéprávnosti. Neuniklo to ani našim sousedům na Slovensku, kteří si herce oblíbili v dobách společného státu. Pochopitelně ho litují, že si nemůže užívat důchodu.

Web cas.sk uvádí, že oblíbeného baviče ubíjejí zdravotní problémy manželky Hanky, která strávila po léčebnách podstatnou část loňského roku. Když už to vypadalo poměrně nadějně, skončila o Vánocích opět v péči odborníků.

Pravdou ovšem je, že se Krampol proti tvrzením o zbavení svéprávnosti ohradil. Jde prý o výmysly. „Je lež, že by tam byla kvůli práškům či alkoholu, to mě vždycky dokáže zvednout ze židle,“ vysvětloval webu expres.cz.

Zároveň však potvrdil, že léčba pokračuje dál. „Domů půjde, až bude zdravá, to potrvá, ale podle doktorky jde všechno, jak má, a už se o tom nemám vyjadřovat, protože se stejně pak říkají blbosti,“ vzkázal. 

Témata: Jiří Krampol Hana Krampolová