Víťa Starý: POSLEDNÍ SLOVA… Takhle se loučil s Mandrage!

Skupina Mandrage ukončovala své 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. února 2020 9:35 | Aktualizováno: 10. února 2020 20:20

Populární česká kapela Mandrage před týdnem uzavřela svou historii posledním koncertem, ze kterého se však omluvil zpěvák Vít Starý. Jak zněla jeho poslední slova, kterými se s kamarády rozloučil?

Přesně před týdnem se členové kapely Mandrage probouzeli po nejspíš posledním koncertu v historii kapely, který byli nuceni odehrát bez problémového zpěváka Víti Starého. Frontman si prochází těžším obdobím, často se mluví o závislosti na návykových látkách.

„Víťa s námi před dvěma dny opět prakticky přerušil komunikaci, v jedné z mála SMS zpráv, které nám poslal, stálo, že chce turné zrušit. A tak se nedá nic dělat,“ vysvětlovala kapela na facebooku. Jeden z hudebníků nyní prozradil, jak přesně zněla Starého „poslední“ slova, kterými se s kolegy rozloučil.

„Celé to mělo strašně moc úskalí, ten koncert byl půl roku plánovaný. Půl roku jsme si říkali 'bude to vypadat takhle', všechno jsme si vymysleli, postavili celou dramaturgii a šest dnů před začátkem jsme se dozvěděli, že budeme bez zpěváka. Po SMSce, narychlo: 'Hele ne, zrušte to',“ řekl v rozhovoru pro tn.cz baskytarista Michal Faitl.

Fanoušky kapely Mandrage tento týden jistě potěšila zpráva, podle které Starý údajně nastoupil na léčení. Svitla jim tak naděje, že by se formace v budoucnu mohla dát zase dohromady.

Témata: skupina Mandrage