Anička Slováčková o nelehkém údělu: Víte, jak mi je…?

Anna Slováčková 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. února 2020 12:40

Život Aničky Slováčkové se v posledních měsících obrátil vzhůru nohama. Talentovaná herečka a zpěvačka se dozvěděla diagnózu, kterou by nikdo nechtěl slyšet. Všechny logicky zajímá, jak jí je. Co k tomu řekla?

Anička Slováčková upřímně mluví o nelehkém životním údělu, kterým je probíhající boj se zákeřnou rakovinou prsu. Lidi fascinuje, jak sdílná je. Někdy ale ani ona nemá náladu říkat, jak se jí vede. „Nechci úplně mluvit o tom, jak mi je,“ řekla webu extra.cz.

Nakonec ale herečka a zpěvačka přece jen něco naznačila. „Ale z logiky věci, mám ještě osm chemoterapií před sebou a kdo to poznal, ví, že to není nic jednoduchého. Ale nevzdávám se. Jsem ráda, že můj stav mi umožňuje pracovat,“ pochvaluje si.

Dcera slavných rodičů tento týden poskytla otevřený rozhovor internetové televizi, navíc se upřímně rozepsala i na sociální síti. Tam lidem prozradila, že jednoho dne jim ukáže, jak vypadly horší dny. 

„Od prvního dne si všechno natáčím na mobil jako takový ‚video deníček‛. Jsou tam jak vtipné momenty, tak chvíle, kdy na mě padl splín, tak všemožné jiné situace, které jsem chtěla mít zaznamenané. Ale podělím se s vámi o to, až bude všechno u konce a budu vědět, že už jsem kompletně zdravá,“ vzkázala Slováčková.

Témata: Anna Slováčková