Vypadni, Timo! Manžel Dominiky Gottové dostal jasný vzkaz!

Timo Tolkki 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. února 2020 10:10 | Aktualizováno: 8. února 2020 19:12

Timo Tolkki je už nějaký čas v Česku, kde se snaží zapůsobit na manželku Dominiku, aby mu dala ještě jednu šanci. Čechům se ale jeho chování moc nelíbí. Hudebník podal svědectví o tom, co se mu děje například v metru.

Spousta lidí má nejspíš dojem, že Timo Tolkki nepřijel do Česka bojovat za záchranu rozpadajícího se manželství, ale především dělat problémy Dominice Gottové i vdově Ivaně Gottové. Přesvědčený o tom částečně je i on sám.

Všímá si toho kupříkladu v prostředcích hromadné dopravy. „Když jdu na metro, lidé na mě zírají a někteří zírají opravdu zle, jako by říkali, ať jdu okamžitě pryč, cítím to z nich. Já s nimi ale žádný problém nemám,“ svěřil se webu expres.cz.

Finský hudebník má jisté vysvětlení tohoto chování vůči němu. „Myslím, že to je celé jen o Karlovi. Já to ale nechápu a je to divné, protože já s Karlem nikdy neměl žádný problém. Byl na mě velmi milý už od samého začátku, nikdy jsme se nehádali,“ podivil se.

Tolkki ale nehází všechny do jednoho pytle, v Česku jsou prý i lidé, kteří s ním nemají sebemenší problém. Podle jeho slov jde hlavně o lidi okolo death metalu. Zmínil také svého manažera, který mu před pár dny zařídil studio na nahrávání desky.

Témata: Timo Tolkki