Jakub Prachař se o tomhle nechce bavit! Nikdo se ho neptal!

Jakub Prachař 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. února 2020 16:05

Jakub Prachař se vždy lišil od manželky Agáty tím, že se nijak nepotřeboval bavit o tom, co se děje doma. Změnilo se něco poté, co to dal dohromady s modelkou Denisou? Nevypadá to. Během rozhovoru totiž rázně začal řešit něco, na co se ho nikdo neptal.

Agáta Prachařová po rozpadu manželství nijak netají, že se opět zamilovala. V těchto dnech potvrdila, že i po návratu z dovolené v Thajsku její vztah s podnikatelem Zdeňkem trvá. I Jakub Prachař má podle všeho novou známost, má jít o topmodelku Denisu Dvořákovou.

Oblíbený herec a moderátor teď po delší době kývl na rozhovor pro Právo, který se však osobním věcem dlouho vyhýbal. Člen slavného hereckého rodu naopak zdlouhavě vyprávěl, kde všude byl na výletě s pražskou Slavií. Kde se mu líbilo nejvíc?

„Jednoznačně by zvítězila Barcelona. V ní není vůbec nic špatně. Byty tam máte o třetinu levnější než v Praze. Je placatá, což znamená, že můžete v ulicích hladce jezdit na koloběžce nebo na longboardu. Když k tomu přidáte architekturu, výjimečnou pozici kulturního města, super kuchyni, co by mi v Barceloně chybělo?“ ptal se provokativně.

To si ale pěkně naběhl. Obratem totiž slyšel, jestli by mu nechyběli třeba bulvární novináři. „Vždyť já jsem se jen zasnil. A promiňte, o soukromí se bavit nebudeme,“ vzkázal rázně Prachař.

Témata: Jakub Prachař