Oslavenkyně Lucie Šafářová: Slova o velké párty a nejhezčím dárku!

Lucie Šafářová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. února 2020 13:47

Lucie Šafářová tento týden poprvé slavila narozeniny jako maminka malé dcery Leontýnky, a tak se oslava celkem pochopitelně dost lišila od dřívějších let. Co udělalo někdejší tenistce největší radost?

Jak už vás stars24.cz informoval, Lucie Šafářová v úterý oslavila 33. narozeniny. Už se stihla dojmout nad tím, že to zažila poprvé jako maminka, také poděkovala fanouškům za vzkazy. Až včera ale pořádně promluvila o zákulisí oslavy nebo o dárcích.

Na instagramu vyvěsila fotku s dortem, kde je vyobrazena i s kočárkem. „Kristova léta oslavena… jako kojící maminka to žádná velká párty nebyla, tak jsem si to vynahradila kouskem dortu navíc!“ prozradila příznivcům bývalá tenistka, která dříve bezpochyby dbala na zdravou stravu.

„Ten největší dárek už stejně mám,“ uzavřela svůj narozeninový vzkaz. Bezpochyby myslela dceru Leontýnku, která se jí a hokejistovi Tomáši Plekancovi narodila pár dní před Vánocemi. Lucie se ale dočkala i dalších dárků.

Jedním z nich byl malý strunný hudební nástroj, na který Šafářová hned pár tónů zahrála. „Mám sice hudební hluch, ale zkusit se to musí. Jen nevím, jestli novorozeně a mě brnkající na ukulele ještě Tomáš rozchodí!“ komentovala to čerstvá maminka.

Témata: Lucie Šafářová