Víťa Starý z Mandrage: Konečně dobrá zpráva!

Skupina Mandrage ukončovala své 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. února 2020 10:01 | Aktualizováno: 7. února 2020 20:28

Na jednu jedinou dobrou zprávu čekali v posledních dnech fanoušci Mandrage, jejichž oblíbená kapela ukončila činnost. Pochopitelně se to týká zpěváka Víta Starého. Co s ním je?

Minulý víkend odehrála populární tuzemská kapela Mandrage poslední koncert, problémový zpěvák Vít Starý už se na pódiu neobjevil, zastoupili ho nejrůznější hosté. V souvislosti s frontmanem se nejčastěji spekulovalo o závislosti na návykových látkách, nikdo to však nechtěl ani náznakem potvrdit. Nepřímo to udělal až kytarista Josef Bolan.

„Nikdo po mně nemůže chtít, abych zastal funkci toho, který to potvrdí, ale stejně tak je mi nepříjemné ze sebe neustále dělat pitomce a tvářit se, jako že jsem slepej a úplně blbej. I přesto si konkrétně tohle bude muset Víťa zodpovědět sám,“ řekl webu novinky.cz.

Starý si to možná opravdu sám zodpověděl. Server extra.cz totiž včera upozornil na to, že deník Blesk přinesl informaci, že se zpěvák nejspíš už nachází v Dobřanech, kde zahájil odvykačku. Fanoušci se tak konečně dočkali alespoň jedné dobré zprávy.

V tomto týdnu se objevily informace, které naznačují, že Víťa v problémech nelítá sám. Klávesák Mandrage měl předloni přijít o řidičský průkaz poté, co prokazatelně řídil motorové vozidlo pod vlivem návykové látky.

Témata: skupina Mandrage