Jiří Krampol nemá chvíli klidu: Zase nemocnice!

Hana Krampolová s mužem 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. února 2020 8:24 | Aktualizováno: 7. února 2020 22:09

Začátek února je pro Jiřího Krampola opět velice hektický, známý herec a moderátor nemá chvíli klidu. Jeho manželka Hanka musela znovu do nemocnice. Co se jí přihodilo?

Dění kolem manželky známého baviče Hany Krampolové je tento týden opět poměrně turbulentní. Nejprve se objevila informace, že byla částečně zbavena svéprávnosti, sám Jiří Krampol to ale popřel. Tím ale rozruch kolem jeho ženy zdaleka neskončil.

Podle informací serveru blesk.cz ji sice pustili z léčebny v Bohnicích, doma si ale dlouho nepobyla. Údajně teď má být v Nemocnici na Františku, kterou už „navštívila“ několikrát.

„Zase si stěžovala na bolesti břicha. Protože jí už jednou praskl vřed na dvanáctníku a hrozila otrava, Jirka neváhal ani vteřinu a volal sanitku. Je fakt, že to teď má Jirka za ní blíž než do Bohnic, ale stejně mu to na zdraví moc neprospívá. Už by potřeboval trochu klidu,“ řekl webu zdroj z okolí herce.

Krampolová strávila v péči odborníků podstatnou část loňského roku. Koncem roku to vypadalo na šťastný konec, po několika měsících léčení byla zpátky doma. Jenže kolem Vánoc se problémy objevily znovu.

Témata: Jiří Krampol Hana Krampolová