David Koller: ŽIVOTNÍ ZMĚNA! Tohle chystá!

David Koller

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

6. února 2020 18:08

Hudebník David Koller, známý hlavně jako bubeník a zpěvák kapely Lucie, uspořádá na Vranovské přehradě festival Kollerfest. První ročník se uskuteční 22. a 23. května. Koller se podílí na dramaturgii i konceptu, vystoupí s kapelou i jako dýdžej, oznámil novinářům za pořadatele Roman Helcl.

"V podstatě celý život jezdím po festivalech a za ty roky vím, co se mi na nich líbí, a co ne. A všechny tyto zkušenosti a postřehy hodlám s mým týmem zúročit na Kollerfestu," uvedl v tiskové zprávě Koller. Na festivalu vystoupí například Ben Cristovao, Pokáč, Mucha, David Stypka, Prago Union nebo Katarzia.

"Kromě výběru hudby, která je na prvním místě, je pro vystupující a diváky důležité i místo. Proto jsme vybrali Vranov na jižní Moravě s krásným okolím, navíc kousek od místa, kde nyní žiju," doplnil Koller, který se usadil v Mikulově na Břeclavsku.

Místo konání festivalu se odrazí také v gastronomické nabídce. "Gastronomie je něco, za čím lidé cestují z daleka. My jim chceme nabídnout kromě hudebního zážitku i zážitek gastronomický. Tedy jídlo místních kuchařů a potraviny zdejších farmářů. David Koller slíbil, že přiveze víno z vlastní vinice," uvedl Kollerův manažer Tomáš Staněk.

Témata: David Koller