Krajčo otevřeně o vztahu s Gottem: Došlo k nedorozumění!

Richard Krajčo a Kryštof 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. února 2020 16:18 | Aktualizováno: 8. února 2020 11:26

Richarda Krajča a Karla Gotta spojovala pěvecká profese a nakonec i společný hit, který první jmenovaný napsal pro toho druhého. Frontman kapely Kryštof ale přiznal, že v minulosti byl jejich vztah komplikovanější.

Richard Krajčo napsal pro Karla Gotta (†80) a jeho dceru Charlotte mimořádně úspěšný duet Srdce nehasnou, za který mu rodina legendárního zpěváka bude bezpochyby navěky vděčná. Pravdou ovšem je, že vztah dvou hvězd české hudební scény údajně nebyl vždy úplně idylický.

„My jsme si nebyli moc blízcí, a to dlouhou dobu. Došlo mezi námi k několika nedorozuměním,“ přiznal frontman kapely Kryštof podle magazínu Sedmička v Rozpravách Milana Heina. Gott se jim prý schválně chlubil tím, že vyprodal hokejovou halu. „Zdravím vás z vyprodané ostravské ČEZ arény do toho vašeho pardubického klubíku. Karel Gott,“ napsal jim.

Krajčo tomu zprvu nechtěl věřit. „Já říkal: Co to je?! To snad ani není možný! Ale my jsme se spolu takhle špičkovali,“ zavzpomínal herec a zpěvák, které mu to nedalo a Mistra se nakonec na celou záležitost zeptal.

„Tehdy jsem zpíval na jeho koncertě v Malostranské besedě a řekl mu: ‚Karle, já se tě musím zeptat na jednu věc. Neposílal jsi nám nějaký telegram?‛ Jemu začaly cukat koutky a odpověděl: ‚Ano.‛ Takže mě to velmi překvapilo,“ dodal Krajčo.

Témata: Richard Krajčo Karel Gott