Karel Šíp: ODHALENO! Kolik mu vydělává „vedlejšák“?

Šíp, Karel

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. února 2020 13:09

Každá koruna dobrá, říká se. Tímhle heslem se evidentně řídí i Karel Šíp, který by si sice mohl užívat důchodu, místo toho ale nadále pracuje. Kromě pořadu v televizi má navíc i velice zajímavý „vedlejšák“.

Kdo chce vidět Karla Šípa, ten pravidelně zapíná v pátek večer televizi a program ČT1, kde běží jeho mimořádně populární talk show Všechnopárty, která ve sledovanosti poráží i konkurenční pořad Jana Krause. Populárního baviče však můžete zastihnout prakticky po celé republice.

Jak uvádí server ahaonline.cz, oblíbený moderátor objíždí zemi se zájezdovým představením s názvem Minipárty, čímž zdánlivě odkazuje na televizní show. Zatímco v té se hosté střídají, na zájezdech má Šíp stálého spolupracovníka, komika Josefa Aloise Náhlovského.

Podle informací týdeníku Sedmička dostávají oba dva za sto minut prvotřídní zábavy 70 tisíc korun bez daně. Celková suma zahrnuje jejich odměnu, výdaje na dopravu i padesát kusů propagačních plakátů a je třeba ji zaplatit pět dní před konáním akce.

Jen do letošního května má dle dostupných informací sehraná zábavná dvojice sedmnáct představení, takže není pochyb, že si každý z nich přijde na slušný balík peněz.

Témata: Karel Šíp