Agáta Prachařová raději mlčí! Po novém příteli se slehla zem!

Agáta Prachařová s přítelem Zdeňkem 8

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. února 2020 11:54

Není to tak dávno, co Agáta Prachařová zase působila šťastně a zamilovaně. Našla si totiž nového přítele, se kterým si dokonce vyrazila na několik dní do zahraničí. Po návratu do Česka ale přišlo vystřízlivění.

Když Agáta Prachařová počátkem nového roku vyrazila na exotickou dovolenou do Thajska i s novým přítelem Zdeňkem, všichni jí drželi palce, aby to tentokrát dobře dopadlo. Už snad ani není třeba připomínat, jak neslavně loni skončil její vztah s manželem Jakubem Prachařem. Zprvu všechno vypadalo idylicky.

Dvojnásobná maminka se sice netajila tím, že se těší domů za dětmi, jinak ale zářila štěstím. „Přijdu si milovaná… to je fakt hezkej pocit… od chlapa. Načerpala jsem síly, uvědomila si spoustu věcí a jsem šťastná a přeju to všem,“ vzkazovala domů ještě z Thajska.

Jenže po návratu do Česka se po pohledném podnikateli slehla zem, a tak se pochopitelně začalo řešit, jestli se mezi zamilovanou dvojicí něco nestalo. „Nebudu se k ničemu vyjadřovat. Jediné, co mě nejvíc baví, je cvičení a box,“ řekla moderátorka webu blesk.cz.

Existují dvě možné interpretace jejích slov. Buď to se Zdeňkem doopravdy nevyšlo, nebo si Agáta chce v tomto případě střežit soukromí opravdu pečlivě a nedat šanci žádným spekulacím o tom, co se mezi nimi děje.

Témata: Agáta Hanychová