Jiří Krampol nechal znesvéprávnit Hanku: Poslouchá rozkazy?!

Jiří Krampol, herec a moderátor 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. února 2020 20:22

Jiří Krampol sáhl k radikálnímu kroku, který by měl pomoci vyléčit jeho nemocnou ženu Hanku. Co populární herec a moderátor řekl k tomu, že manželku částečně zbavili svéprávnosti?

Hana Krampolová loni prožila poměrně dost peripetií. Po pár kolapsech dokonce strávila několik měsíců v léčebnách. Když už to vypadalo, že je všechno na dobré cestě, skončila kolem Vánoc opět v péči odborníků. 

Jak vás stars24.cz informoval, Jiří Krampol musel sáhnout k radikálnímu kroku. Ne, o žádost o rozvod nejde, podle dostupných informací však manželku částečně zbavil svéprávnosti, čímž by se mu měla alespoň částečně ulevit.

Moc klidným dojmem ale populární bavič, herec a moderátor nepůsobí. "Dělám jen to, co mi nařídí doktoři, nic jiného. Nebudu se o tom bavit, nezlobte se," řekl k nejnovějšímu vývoji dle webu sedmicka.tyden.cz.

Krampol usiloval o zbavení svéprávnosti zhruba půl roku. „Podal jsem žádost o částečné omezení svéprávnosti. Jde o situace, kdy si nemocný neuvědomuje závažnost své choroby,“ vysvětloval v červenci 2019.

Témata: Jiří Krampol Hana Krampolová