Skleslý Jaromír Jágr: Nic se mu nedaří!

Jaromír Jágr 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. února 2020 19:35

Jaromír Jágr už během svého života zažil lepší časy. Legendární hokejista, který za pár dní oslaví 48. narozeniny, se v úterý objevil na veřejnosti a působil dost nepříjemným dojmem. Co za tím je?

Jaromíru Jágrovi se poslední dobou nedaří na všech frontách. Od rozchodu s modelkou Veronikou Kopřivovou marně hledá novou partnerku, přestože se řešilo jeho setkání s bývalou slovenskou tenistkou Danielou Hantuchovou i několik výrazně mladších krásek, které se kolem něj motají. 

Legendární hokejista se tváří jako kakabus především proto, že se nevede jeho klubu. Včera přijel do mincovny v Jablonci nad Nisou, kde si vyrazil zlatou minci s vlastním portrétem, ve skleslé náladě. S Kladnem nezažívá dobré období, Rytíři posledních šest zápasů v extralize prohráli.

Možná i proto jeho první reakce zněla, že se jeho portrét moc nepovedl, pak už byl shovívavější. "Tak za 50 let nikdo nebude vědět, jak jsem vypadal nebo jak vypadám. Je to z devadesátého osmého, asi mi to je podobné," uvedl.

Jágrova mince je jedenáctá z cyklu Legendy československého hokeje, která je věnovaná olympijským vítězům z Nagana a jejich slavným předchůdcům. Na mincích už byli zvěčněni například Dominik Hašek, Vladimír Martinec nebo Ivan Hlinka.

Témata: Jaromír Jágr