Takhle Timo Tolkki chlácholí Dominiku: Sliby, které nikdy nesplní!

Timo Tolkki 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. února 2020 13:50 | Aktualizováno: 5. února 2020 17:33

Timo Tolkki se zatím nevzdává naděje, že přesvědči manželku Dominiku Gottovou, aby mu dala ještě jednu šanci. Finský hudebník ji chlácholí sliby, které podle všeho nikdy nemůže splnit.

Minulý týden dosáhl Timo Tolkki svého, jeho manželka Dominika Gottová svolila k setkání, na kterém mu chtěla už definitivně vysvětlit, že nemá šanci si ji udobřit a že se s ním prostě rozvede. Vzhledem k výsledku schůzky – Gottová se údajně nervově zhroutila – je však jasné, že Fin se nevzdává.

Ostatně už před inkriminovanou schůzkou se psychicky nemocný hudebník snažil navodit dojem, že nic není ztraceno. „Stále mne milujeme. Denně si píšeme a voláme. Opět mi řekla, že mě miluje. Chtěla by žít se mnou, ale bojí se mých stavů,“ tvrdil webu expres.cz.

„V létě jsem na tom byl psychicky hodně špatně a ona to už znovu nechce zažít. Slíbil jsem jí, že půjdu na léčení, najdu si doktora tady v Praze. Dominiku ovšem trápila naše finanční situace, ale to se teď změní,“ sliboval manžel nejstarší dcery legendárního zpěváka.

Tolkki bude Gottovou pravděpodobně přesvědčovat dál, ačkoliv si během pobytu v Česku přidělal i další nepřátele. Jde např. o jeden z hotelů, kde byl ubytován, ten mu totiž hrozí občanskoprávním sporem.

Témata: Timo Tolkki Dominika Gottová