Agáta Prachařová dostala jednoduchý úkol: Takhle to dopadlo!

Agáta Prachařová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. února 2020 10:01

Agáta Prachařová věnuje hodně času sociálním sítím. Jednou ze zbraní, jak zaujmout, je bezpochyby humor, což si dobře uvědomuje jeden z jejích spolupracovníků. Moderátorce proto dal poměrně jednoduchý úkol. Jak to dopadlo?

Dokud žila Agáta Prachařová s manželem Jakubem Prachařem, za vtipnější polovičku páru byl považován právě herec a moderátor, který to tak nějak má v popisu práce. Po boku nového přítele Zdeňka však i dvojnásobná maminka ukazuje, že má smysl pro humor. Fanoušky na sociální síti pobavila zajímavým příspěvkem.

V něm přiznala, že od dalšího muže, který hraje v jejím životě důležitou roli, dostala zdánlivě jednoduchý úkol. Jak se ale ukázalo, pro modelku a moderátorku nebylo úplně jednoduché splnit zadání.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Agata Hanychova (@agatahanychova), Úno 4, 2020 v 2:38 PST

„Můj manažer Josef Koudelka mi řekl, a to doslova – je**i selfíčko na instáč… neví, co to dá holce práce… takže asi tak,“ napsala Prachařová ke koláži skládající se z devíti fotografií, na kterých se tváří vážně i ztřeštěně.

Agáta se jinak po návratu z Thajska věnuje především dětem. Mimo jiné se pochlubila vysvědčením, které domů přinesl syn Kryšpín. Až na jednu výjimku má samé jedničky, takže na něj může být hrdá.

Témata: Agáta Hanychová