Jiří Krampol dosáhl svého: Radikální postup vůči nemocné Hance!

Hana Krampolová s mužem 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. února 2020 8:25

Jiří Krampol má nadále starosti s nemocnou manželkou Hankou, která navíc působí dojmem, že žádnou pomoc nechce. Populární herec a moderátor tak musel sáhnout k opravdu radikálnímu kroku.

Už to vypadalo, že je všechno na dobré cestě k tomu, aby se Hana Krampolová dostala ze všech problémů, kvůli nimž loni strávila několik měsíců po léčebnách. Jenže koncem roku skončila manželka známého baviče opět v péči odborníků.

Není divu, že Jiřímu Krampolovi s ní došla trpělivost. O rozvod sice nežádá, podle informací webu blesk.cz však byla Hanka částečně zbavena svéprávnosti. Tento proces spustil populární herec a moderátor už zhruba před půl rokem.

„Podal jsem žádost o částečné omezení svéprávnosti. Jde o situace, kdy si nemocný neuvědomuje závažnost své choroby,“ vysvětloval dle zmíněného webu v červenci 2019. „Myslí si, že je zdravá, což není,“ dodal tehdy s tím, že na rozhodnutí soudu se čeká.

Teď všechno nasvědčuje tomu, že se Krampol dočkal. Doufejme, že institut omezení svéprávnosti poslouží správné věci a Hanka se dá konečně dohromady.

Témata: Jiří Krampol Hana Krampolová