Lucie Šafářová zažila další strastiplné ráno! Kdy už bude klid?

Lucie Šafářová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. února 2020 13:52 | Aktualizováno: 5. února 2020 14:27

Ranní program Lucie Šafářové se od chvíle, co se stala maminkou, radikálně proměnil. Někdejší úspěšná tenistka by ráno ráda měla klid na jednu konkrétní činnost, zatím se ale nedočkala.

Lucie Šafářová je známou milovnicí kávy, dokonce se kdysi nechala slyšet, že by se nebránila provozování vlastní kavárny. Momentálně má ovšem jiné starosti, kvůli nimž – jak sama přiznala – občas na tento oblíbený nápoj ani nemá pomyšlení.

„Tak si říkám, kdy si zase v klidu dám ráno teplý kafe? To si asi chvíli počkám,“ psala asi před dvěma týdny na instagramu. Včera už fanouškům hlásila velký progres. „Ráno ji nestíháme, ale odpoledne už ano,“ vzkázala jim přímo z kavárny.

Tam ale její pražská výprava s kamarádkou a někdejší spoluhráčkou Andreou Sestini Hlaváčkovou zdaleka neskončila. Dámy se šly i s dětmi rozhlédnout z Letné po hlavním městě. „Dnes to nebylo jen o dětech, co už umí a neumí, ale i o výhledech!“ vysvětlila Šafářová.

S Hlaváčkovou nebyla dlouholetá úspěšná tenistka na procházce poprvé. „Bylo to super a musím říct, že jsme se ani jedním slovem nezmínily o tenise,“ pochvalovala si nedávno bývalá hráčka, která se provdala za Itala. To Šafářová zatím na svatbu čeká…

Témata: Lucie Šafářová