Ivana Gottová dokázala nemožné: Nic než PRAVDA o tom, jak změnila...!

Karel Gott s manželkou Ivanou 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. února 2020 12:37

Ivana Gottová rozhodně nebyla první ženou, která usilovala o Karla Gotta, jako jediná ho ovšem dostala k oltáři, což mnozí považovali za nemožné. Mistra zkrátka musela změnit k obrazu svému. Jak se jí to podařilo?

V lednu si Ivana Gottová poprvé bez zesnulého manžela připomněla výročí jejich svatby, která se uskutečnila na začátku roku 2008 v nevadském „městě hříchu“ Las Vegas. Spoustu lidí tehdy překvapilo, že se legendární zpěvák Karel Gott (†80) nechal uhnat ke vstupu do manželství. Mnozí ale pozorovali, jak se vedle životní partnerky změnil.

Do této skupiny se podle všeho řadí i vdova po slavném filmovém režisérovi Martina Formanová. Je dobře známo, že než spisovatelka ulovila slavného filmaře, randila také s Mistrem. Tolik jako Ivana ho ovšem evidentně neokouzlila. Podle webu casprezeny.sk ocenila, co se Slavíkově manželce podařilo.

„Když Karel Gott potkal Ivanu, změnil se z milovníka žen na partnera. Martině se velmi líbilo, jak Karel Gott Ivanu obhajoval. Vybral si ji, zvolil si založit rodinu a stal se z něho jiný, ochranářský typ muže,“ píše zmíněný server.

O tom, že si Karel Gott vybral dobře, nemůže být pochyb. S Ivanou se jim narodily dvě nádherné a talentované dcery. Všechny tři se o manžela a tatínka vzorně staraly do loňského října, kdy podlehl vážné nemoci.

Témata: Ivana Gottová Karel Gott Martina Formanová