Víťa Starý v tom nejede sám? Naprosto nečekané zjištění o Mandrage!

Kapela Mandrage nachystala pro fanoušky zatím své největší a nejnákladnější turné. 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. února 2020 10:02

Kapela Mandrage vysvětluje svůj konec osobními problémy zpěváka Víti Starého, nejčastěji se mluví o jeho závislosti na návykových látkách. Frontman v tom však možná nejede sám. Objevily se nové a nečekané informace.

Populární kapela Mandrage o víkendu odehrála poslední koncert. Na vině je především frontman Vít Starý, jehož osobní problémy konec formace zapříčinily. V souvislosti s ním se často mluví o závislosti na drogách. Podle všeho v nich však zpěvák rozhodně nejede sám.

Jak zjistil server expres.cz, klávesák kapely František Bořík měl předloni přijít o řidičský průkaz poté, co prokazatelně řídil motorové vozidlo pod vlivem návykové látky. Údajně měl pozitivní test na amfetamin/metamfetamin. Manažerka Mandrage se k záležitosti vyjádřit nechtěla.

Byl to přitom také Bořík, kdo si sypal popel na hlavu, že pro kolegu a kamaráda Starého měli všichni udělat víc. Kdyby prý členové kapely dělali dost, neocitli by se na přelomu starého a nového roku v tak složité situaci.

„Myslím, že to nejsou zdaleka jen drogy. Drogy jsou důsledek a ne příčina problémů. Víťovy trable sahají daleko hlouběji a není to tak jednoduché, jak se tvrdí,“ řekl klávesák o situaci zpěváka Top Star magazínu. Doufejme, že to samé neplatí také v jeho případě…

Témata: skupina Mandrage