Karel Gott (†80): Nemilé svědectví o jeho nejbližším okolí!

Karel Gott 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. února 2020 8:25

Karel Gott měl během své desítky let trvající hudební kariéry přinejmenším desítky opravdu blízkých spolupracovníků, každý s ním ale neměl jen dobré úmysly. Tohle svědectví o lidech v jeho okolí mnohé překvapí!

Není pochyb o tom, že Karel Gott (†80) potkal během svého života řadu dobrých a opravdu věrných přátel, ale také mnoho prospěchářů, kteří se na jeho slávě snažili přiživit. Svědectví o těch druhých podal jeden z jeho známých kolegů z branže.

Karel Vágner je sice známý především svou spoluprací se zpěvačkou Hanou Zagorovou, přehled však evidentně měl i o Mistrovi. „Karel měl trochu smůlu na to, že se na něj lepili divní lidé. Nestaral se o detaily, takže mu nějaké věci musely uniknout,“ prozradil magazínu E15.

Podle něj to pak měli i lidé s dobrými úmysly složité, když chtěli Slavíka kontaktovat. „Ke Karlovi nebylo jednoduché se přes různé tajemníky dostat. Ale já jsem na něj měl naštěstí vždycky soukromé číslo,“ vysvětlil slavný kapelník.

Tomu se vlastně není třeba divit, jelikož Gott s jeho nejbližší spolupracovnicí Zagorovou nazpíval řadu nádherných písniček.

Témata: Karel Gott Karel Vágner