Lucie Bílá zapátrala v archivu: Tenkrát jí patřil svět!

Lucie Bílá 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. února 2020 16:10

Lucie Bílá se vrátila v čase. Populární zpěvačka zapátrala v archivu a vytáhla opravdu letitou fotografii z dob začátků své hudební kariéry. Jak se tehdy začínající hvězda cítila?

Mnoho Čechů bezpochyby ví, že Lucie Bílá se doopravdy jmenuje Hana Zaňáková a než se stala zpěvačkou a mnohonásobnou Slavicí, vyučila se dámskou krejčovou. Po velké hudební kariéře ale rovněž snila od mládí, o čemž svědčí snímek, který sdílela na svém instagramovém profilu.

Jde o archivní, přes 30 let starou fotografii. „Bylo mi 19 a patřil mi svět… nebo jsem si to tehdy myslela (ty kalhoty jsem si šila já). Tolik vody od té doby uteklo… připomíná mi to den, kdy mi bylo 16 a já si řekla: ode dneška budu cvičit. Haha, jaký já byla optimista,“ napsala vedle.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Lucie Bílá (@luciebila), Led 28, 2020 v 8:53 PST

Dnes třiapadesátiletou zpěvačku Lucii Bílou vídáme na hudební scéně v jednom kuse prakticky už od poloviny osmdesátých let. V nedávném rozhovoru ale přiznala, že jeden z rodičů si její profesní kariéru představoval dost odlišně.

„Táta vždycky říkal: ‚Řemeslo holka, řemeslo. Choď nohama po zemi!‘ Dokonce mě přemlouval, jestli nechci jít do místní sklárny. Sklárna už nefunguje, já celkem jo,“ prozradila zpěvačka, která dnes už rozhodně nepochybuje, že zvolila správně.

Témata: Lucie Bílá